top of page

CURS 2011/12

APROFITEM LES TIC PER CONSENSUAR LES NORMES DEL GRUP.

Durant els primers dies de classe, en ple període de constitució del grup, es valora la capacitat de cada noi i noia per analitzar, produir i compartir les normes de funcionament del nou grup. En aquest cas, la tutora deixa clar l'èmfasi que es donarà al llarg de tot el curs en la correcta expressió personal i grupal, i en el respecte de les normes de convivència consensuades i acceptades.

EL PROJECTE "TITELLES" TORNA, ENGUANY MILLORAT I AMPLIAT.

La metodologia basada en el Treball Cooperatiu i el Treball per Projectes, aplicada ja en cursos anteriors, amplia el seu especte a la cooperació entre professors, dins el Projecte "Titelles". Gràcies al treball conjunt d'en Jordi Cruset i l'Anna González, enguany la construcció de titelles i decorats i la representació de "La Caputxeta Vermella", no només amplia el nombre d'escoles visitades, sinó que mostra vivencialment una col.laboració real per tal de superar els reptes grupals.

Please reload

Amb l'obertura d'un nou curs escolar es va obrir pas a una nova promoció d'alumnes del Projecte "Aprenent", la quarta. Aquests alumnes van continuar amb l'atenció amb un grup específic a 3r d'ESO, on es potenciava la recuperació i millora escolars, alhora que iniciaven el seu contacte amb les empreses i el món laboral.

 

D'altra banda, els alumnes de CONV-4 van gaudir d'un tractament específic a les matèries instrumentals i van cursar l'educació física i  una de les recents estrenades matèries específiques (LOE) amb la resta de companys de 4t d'ES0. També van ser els primers aprenents a ser avaluats per les Proves de Competències Bàsiques aplicades des del Departament d'Ensenyament.

 

bottom of page