top of page

CURS 2014/15

ESMORZARS ENTRE APRENENTS

Enguany es comença a CONV-3 una nova experiència d'innovació en formació i orientació, lligada a les possibilitats d'inserció professional que aporta el Projecte "Aprenent". Consisteix en realitzar entrevistes a ex-alumnes exitosos del Projecte mentre s'elabora un esmorzar saludable, que permetrà generar un context relaxat i còmode, on els alumnes puguin aprendre de les experiències  de joves que han superat les primeres barreres acadèmiques i laborals.

APRENENT AMB ELS AVIS II: CONNECTATS AMB LA TERRA

La nova promoció d'aprenents de 3r d'ESO, guiats per les professores Imma Rodríguez i Anna González continuen amb el Projecte "Aprenent amb els avis", aquesta vegada amb el doble objectiu d'aprendre a muntar l'hort de l'institut i ensenyar a treballar amb imatges digitals.

VITAMINA'T O TITELLES 3.0

Durant el curs 2014/15 els alumnes de 4t ESO-D de l'institut han realitzat el seu Projecte de Recerca desenvolupant el Projecte "Vitamina't o titelles 3.0". A través del Treball Cooperatiu i de la metodologia d'Aprenentatge-Servei els joves animen als petits a menjar verdures i hortalisses a través del teatre amb titelles.

VIATGEM A TORTOSA, PASSANT PER PORT-AVENTURA

Els mateixos alumnes de 4D, que han portat a terme el Projecte "Vitamina't o Titelles 3.0" han viatjat a Tortosa a recollir el Primer Premi Federico Mayor Zaragoza, dedicat a "ciutadans i ciutadanes lliures, responsables i compromesos". El viatge ha estat tota una vivència inolvidable de dos dies i una nit, on s'ha pogut gaudir de les activitats lúdiques de Port-Aventura i l'emoció de representar al nostre institut davant els Amics de la UNESCO.

Please reload

El curs 2014/15 és el primer curs en la que dos alumnes "aprenents" han pogut presentar-se a la convocatòria extraordinària de recuperació del mes de febrer, en no haver pogut obtenir el títol en les anteriors convocatòries. El seu aprofitament ha portat finalment a una acreditació del 75% de la promoció del curs passat.

 

A nivell organitzatiu, els alumnes "aprenents" a 3r d'ESO s'han atès en un  grup específic. La docència ha anat integrament a càrrec de professorat del Departament de Diversitat i els Seminaris d'Educació Física, Música i Visual i Plàstica.

 

Pel que fa als alumnes de CONV-4, aquest és el primer curs en el que s'ubiquen juntament amb altres alumnes de reforç, creant un grup d'adaptació curricular molt divers, de 18 alumnes (6 dels quals participants del Projecte "Aprenent")  amb un objectiu comú: aconseguir acreditar el Graduat en ESO i obrir-se camí cap a la formació post-obligatòria i el món laboral.

 

bottom of page